Bezoek ons filiaal in lemmer voor het complete assortiment - Lemsterpad 28a, Lemmer

Bankstellen

De banken van Woonboxx 28 zijn van goede kwaliteit en te verkrijgen in vele soorten maten, stijlen en kleuren. We hebben banken voor ieder interieur, van klassiek tot modern. De levertijd van de banken is extreem kort, doordat wij vele modellen en varianten op voorraad hebben.

Lees meer Lees minder

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bank kopen

Ben je op zoek naar inspiratie voor de inrichting van je huis? Of heb je al een bepaalde bank of stijl in gedachten? Bij Woonboxx 28 vind je altijd wel een bank die aansluit op jouw wensen. Let er bij het kopen van een bank wel op dat je niet alleen gaat voor een mooi uitziende bank, maar ook voor comfort. Wil je weten wat je koopt, voordat je een bank koopt? Kom dan “voorzitten” op onze banken in één van onze showrooms.

Soorten banken

Of je nu op zoek bent naar een grote hoekbank of een compacte tweezits, bij Woonboxx 28 vind je het allemaal. Onze favoriet is de Caldwell bank, deze bank is bekleed met luxe Preston stof wat lijkt en voelt als zacht nubuckleer. Ook is deze topper te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen. De bank is te verkrijgen in een hoekbank variant, een 3 -zitsbank, en een 2 -zitsbank. Hierbij kan je ook nog kiezen uit diverse kleuren; groen, grijs of cognac.