Bezoek ons filiaal in lemmer voor het complete assortiment - Lemsterpad 28a, Lemmer

Fauteuils

Fauteuils

Een fauteuil is een éénzitter en wordt vaak gebruikt als aanvulling op de bank. Een grote comfortabele leunstoel, ook wel een luie stoel genoemd, deze mag natuurlijk niet ontbreken in je interieur. Een lekker zittende fauteuil is precies wat je nodig hebt aan het einde van een lange (werk)dag om goed tot rust te kunnen komen. Bij Woonboxx 28 vind je fauteuils in vele soorten en maten en is er altijd wel een passend meubel voor in jouw interieur.

Lees meer Lees minder
Draaifauteuil George stof cognac met zwart metalen draaipoot Furn4All
Draaifauteuil George stof cognac met zwart metalen draaipoot Furn4All
Fauteuils
Beperkte voorraadLevertijd: 2 - 6 weken

Afmetingen

82 x 85 x 79 cm Bekijk alle specificaties

Fauteuil kopen

Wil je een fauteuil gaan kopen? Bekijk dan het gevarieerde aanbod van Woonboxx 28, kies niet alleen op basis van de kleur, maar kijk ook naar het zitgemak. Wil je de fauteuil graag uitproberen voor de aankoop? Kom dan langs in één van onze showrooms.

Soorten fauteuils

Er zijn vele verschillende soorten en maten fauteuils, voor ieder wat wilt. Je hebt fauteuils met- of zonder armleuningen, een vlinderstoel, van leer of stof, met staal, kleurrijk of simpel, de keuze is enorm. De hardloper bij Woonboxx 28 is de fauteuil Caldwell, deze is bekleed met luxe Preston stof, waardoor het van een afstandje lijkt op zacht nubuckleer.